Over ons

Historie

Eussen Bouw is in 1980 opgericht door Dhr. Wiel Eussen. In de loop der jaren heeft Eussen Bouw zich ontwikkeld tot een betrouwbare bouwpartner voor particulieren bedrijven en overheden.

In de beginperiode draaide het eenmansbedrijf voornamelijk op onderhoudswerken aan onroerend goed buiten het Chemelotterrein van DSM. Later kwamen daar opdrachten voor bouw en verbouw van particuliere woningen bij.

Eussen Bouw werd ook de vaste aannemer van de Hogeschool Zuyd en Woonpunt Mergelland.

Ontwikkeling

Ondertussen ontwikkelde het bedrijf zich verder op het gebied van bedrijfsgebouwen, scholen, kantoorgebouwen, horeca en nieuwbouw/verbouw voor particulieren zowel klein- als grootschalig.

Tegenwoordig is Eussen Bouw een echte allrounder. Er worden grote projecten uitgevoerd voor Zuyd Hogeschool, Mediagroep Limburg, Hago Nederland, Zuyderland, en diverse andere bedrijven, maar ook kleinere opdrachtgevers zijn van harte welkom bij Eussen bouw.

Duidelijk en planmatig

Eussen  is verder sterk in die projecten waarvoor een strakke planning is vereist en waaraan hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Eussen Bouw neemt de opdrachtgever praktisch alle werk uit handen en kan zelfs zorg te dragen voor een turn-key oplevering.

Het aannemersbedrijf hanteert een duidelijke en leesbare open begroting welke vooraf duidelijk wordt gecommuniceerd met de opdrachtgever en door de kleinschaligheid van het bedrijf, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en het soepel inspelen op uw wensen.

Certificering

In de afgelopen jaren is veiligheid, gezondheid en milieu een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de samenleving maar zeker ook in de bouw. Ook voor de opdrachtgever is dit belangrijk.

Daarom is Eussen Bouw sinds 2007 VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.
I.v.m. de hercertificatie ISO 9001 is de KAM-beleidsverklaring vernieuwd.  
Lees deze hier.

VCA-ISO

Erkend leerbedrijf

Onderwijs en bedrijfsleven willen samen studenten de beste praktijkopleiding geven, waarmee het bedrijfsleven nu en in de toekomst verzekerd is van de vakmensen die ze nodig hebben.

Naast onze kernactiviteiten vinden wij het belangrijk om jongeren op een juiste manier op te leiden in de bouw. Eussen Bouw is dan ook door SBB geaccrediteerd als Erkend Leerbedrijf.

De deelnemers zijn in dienst van het opleidingsbedrijf en doen de praktijkervaring op bij Eussen Bouw. Tijdens de praktijkwerkzaamheden worden de deelnemers begeleid door onze leermeesters die de deelnemers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. De deelnemers worden door ons beschouwd als zijnde ‘eigen’ medewerkers. Na een succesvolle afronding van de opleiding is het mogelijk om in dienst te treden bij Eussen Bouw.

certificering_sbb